Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Praktikus

Csodát tesz a tulipánokkal ez a házi oldat – tündöklően szép marad tőle a csokor

Nincs is jobb tavaszi dekoráció, mint egy szezonális virágokból összeállított csokor. A tulipán sokak kedvence, szépsége beragyogja bármelyik helyiséget. Ha ezzel a házi oldattal elkevert vízbe tesszük, sokáig élvezhetjük látványát.

A boltokban a virágokat sűrűn egymás mellé helyezik, és alacsony hőmérsékleten tárolják, ezzel megakadályozzák a növények felnyúlását. Otthon pedig egy házi keverékkel növelhetjük a tulipánok élettartamát.

Gyönyörű tavaszi dekoráció egy csokor friss tulipán (Fotó: Shutterstock)
Gyönyörű tavaszi dekoráció egy csokor friss tulipán (Fotó: Shutterstock)

Házi oldat a hosszan tartó csokrokért

A pozsgás növények, mint a tulipán is, a hűvös helyeket kedvelik, és hideg vízben állnak el a legtovább. A vizet érdemes sűrűn cserélni, hogy megakadályozzuk a baktériumok elszaporodását. Emellett cukor, citromlé és egy kis hipó keverékével még tovább élvezhetjük a csokrok szépségét.

A pontos recept a lakaskultura.hu-n olvasható.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.