Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Puncstorta  recept
Puncstorta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin recept
Sütőtökös-csokis halloweeni muffin
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Praktikus

Csodát tesz a tulipánokkal ez a házi oldat – tündöklően szép marad tőle a csokor

Nincs is jobb tavaszi dekoráció, mint egy szezonális virágokból összeállított csokor. A tulipán sokak kedvence, szépsége beragyogja bármelyik helyiséget. Ha ezzel a házi oldattal elkevert vízbe tesszük, sokáig élvezhetjük látványát.

A boltokban a virágokat sűrűn egymás mellé helyezik, és alacsony hőmérsékleten tárolják, ezzel megakadályozzák a növények felnyúlását. Otthon pedig egy házi keverékkel növelhetjük a tulipánok élettartamát.

Gyönyörű tavaszi dekoráció egy csokor friss tulipán (Fotó: Shutterstock)
Gyönyörű tavaszi dekoráció egy csokor friss tulipán (Fotó: Shutterstock)

Házi oldat a hosszan tartó csokrokért

A pozsgás növények, mint a tulipán is, a hűvös helyeket kedvelik, és hideg vízben állnak el a legtovább. A vizet érdemes sűrűn cserélni, hogy megakadályozzuk a baktériumok elszaporodását. Emellett cukor, citromlé és egy kis hipó keverékével még tovább élvezhetjük a csokrok szépségét.

A pontos recept a lakaskultura.hu-n olvasható.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.