Mákos guba  recept
Mákos guba
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Minestrone recept
Minestrone
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Ha úgy érzed, ideje kitakarítani a spájzt, fogadd meg tanácsainkat. Így a végeredmény tökéletes lesz.

1. Felülről lefelé haladva ürítsd ki és töröld le a polcokat. Ehhez használhatsz bolti fertőtlenítőszert, de ecetes oldatot is. A foltokat szódabikarbónába mártott nedves kefével a legkönnyebb lesúrolni.

2. Ha füstölt húsfélék is lógtak a kamrában, szedd le és zsírtalanítsd, fertőtlenítsd a rudakat, kampókat.

3. Tisztítsd meg az ablakot vagy a szellőzőt, ha kell, cseréld le a szúnyoghálót.

4. A tavalyról maradt befőtteket, savanyúságokat és lekvárokat helyezd a szemmagasságban lévő polcra, és ügyelj rá, hogy előbb fogyjanak el, mint az újak!

5. A tiszta üvegeket elmosva és a szájukkal lefelé fordítva tedd külön polcra.

6. Legfelülre kerüljenek a konzervek, alájuk az italok, majd a liszt, a cukor, a száraztészta, az ecet és az olaj. Még lejjebb kerüljenek azok a befőttek és lekvárok, amelyeknek árt a magasabb hőmérséklet. Legalulra aztán, akár a földre tett ládákba, jöhet a krumpli, a hagyma és a többi zöldség, gyümölcs.

7. Mivel a liszt könnyen magába szívja a szagokat, tartsd távol a fűszerektől és a kávétól!

Tippek, trükkök, praktikák >>>

4 tuti tipp a csomómentes sűrítéshez >>>

Ne dobd ki az ételmaradékot! 5 tipp az újrahasznosításhoz >>>

5 szuper mikrós trükk, ami megkönnyíti az életed - videó! >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.