Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával - amit tökéletesen megértünk - ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz!
Készíts elő 3 dobozt: az egyikbe tedd a lisztet, a másikba üsd fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli.
A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa.
Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.