Ha azt szeretnéd, hogy a marhasült tökéletes legyen, akkor mutatunk egy szuper trükköt, melynek segítségével garantált az ízletes és vajpuha marhahús.
TIPP: Puha lesz a marhahús, ha sütés előtt két nappal bekened napraforgóolajjal, és lezárva beteszed a hűtőszekrénybe. Ha pedig a főzés előtti este bedörzsölöd mustárral, extra pikáns ízt kap a hús.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst bedörzsöljük az olívaolajjal, sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőt füstölésig hevítünk, majd a hússzeletek mindkét oldalát 5-5 percig sütjük benne. Fűszervajjal vagy mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.