Sárgaborsóleves füstölt hússal
Epres blondie
Hagymás rostélyos
Farsangi szalagos fánk
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Mézes-mustáros csirkemell
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus stíriai metélt
Krémes spenótfőzelék
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus grízgaluska leves
Tárkonyos csirkeraguleves
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Vadas marha
Csupacsokis brownie
Finomfőzelék
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Praktikus

Praktikák és trükkök, ha serpenyőt használsz!

Egy jó serpenyő egyenletesen vezeti a hőt, a megfelelő méreteket beszerezve, minden elkészíthető néhány darabban, és még a sütőbe is berakható. Tippek és trükkök azoknak, akik szeretnek a serpenyőben sütni-főzni!


Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.