Nemrégiben az IMDb-nek adott interjút Gosling és Emily Blunt a The Fall Guy (A kaszkadőr) című akciófilm kapcsán. Itt árulta el a színésznő, hogy Ryan „úgy tud muffint sütni, ahogy senki más”. Az amerikai színész nevetve erősítette meg az információt, sőt azt is elárulta, hogy nemcsak finom süteményekkel kápráztatja el a családját és a kollégáit, hanem főzni is remekül tud. Gosling társtulajdonosa volt a Beverly Hills-i székhelyű marokkói Tagine étteremnek, így nem meglepő, hogy pont a hummusz készítéséről árult el egy szakmai titkot: „Megtanultam, hogy ha víz helyett jeget teszünk a hummuszba, miközben turmixoljuk, az sokkal krémesebb lesz” – mondta.
Egyébként ez nem is annyira titkos információ, hiszen a séfek már többször összegyűjtötték a tökéletes, krémes hummusz titkát, ami közül az egyik pont a hideg víz hozzáadása. Fontos még, hogy hámozzuk meg a csicseriborsót, hiszen ez is krémesebb textúrát eredményez. Az ízét pedig úgy tudjuk még varázslatosabbá tenni, hogy a konzerv csicseriborsót 1 teáskanál sóval és egy csipet köménnyel fűszerezett vízben megfőzzük – ettől füstösebb lesz a végeredmény –, illetve ha tahinit használunk az olívaolaj helyett.
(Borítókép: Shutterstock, Ryan Gosling és Emily Blunt a The Fall Guy Los Angeles-i premierjén 2024. április 30-án)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.