Holstein szelet recept
Holstein szelet
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Mákos guba  recept
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Promóció

Megkostóltuk Sándor Rodrigo díjnyertes menüjét!

Sándor Rodrigo
Először mutatta be itthon Sándor Rodrigo mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló tálját, amellyel a világ 90 országának 3000 jelentkezője közül jutott be a S.Pellegrino Young Chef 2016 októberi, milánóban megrendezett döntőjébe.

A november 16-án a La Perle Noire étteremben tartott különleges vacsorán a meghívott 60 vendég és a sajtó képviselői egyedi, erre az alkalomra összeállított menüsor keretében kóstolhatták meg a tálat, amellyel Sándor Rodrigo megnyerte a nemzetközi gasztronómiai verseny kelet-európai regionális döntőjét, és amellyel bejutott a világ 20 legjobb fiatal séftehetsége közé.

Sándor Rodrigo, a díjnyertes séf
Sándor Rodrigo, a díjnyertes séf
Egy rangos verseny

A S.Pellegrino – amelyet hazánkban a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. forgalmaz – által rendezett rangos nemzetközi verseny kelet-európai regionális középdöntőjében Sándor Rodrigo 9 versenytársával mérhette össze tudását. A bukaresti Metro Gastronomy Centerben, a romániai Adrian Hadean, a szlovén Tomaž Kavčič és a lengyel Wojciech Korfel részvételével felálló illusztris zsűri előtt aratott győzelmét követően Adrian Hadeant jelölték ki mentorának. Hadean a verseny szabályai szerint ezt követően tálja tökéletesítésében segítette a magyar séfet, akit a milánói döntőre is elkísért.

A világversenyen a 20 döntős tálját egy világhírű séfek – így David Higgs, Carlo Cracco, Gaggan Anand, Elena Arzak, Mauro Colagreco, Wylie Dufresne és Roberta Sudbrack – részvételével felálló zsűri értékelte.

„Természetesen a S.Pellegrino Young Chefen – verseny mivoltából adódóan – hirdetnünk kellett egy nyertest (aki az egyesült államokbeli Mitch Lienhard lett), ám mind a 20 döntős nyert, hiszen saját régiójuk fine dining kiválóságát képveselhették!” – nyilatkozta Stefania Cugerone, a S.Pellegrino kelet-európai régiójának menedzsere, kiemelve – „Ezzel a különleges vacsorával szeretnénk tisztelegni Rodrigo tehetsége előtt.”

A S.Pellegrino és az Acqua Panna

Az S.Pellegrino, Acqua Panna és Sanpellegrino gyümölcsitalok a milánói Sanpellegrino S.p.A. nemzetközi márkái. Az öt kontinensen, több mint 130 országban forgalmazott termékek értékes eredetüknek köszönhetően világszerte a legmagasabb minőséget jelképezik és tökéletesen kifejezik az olasz stílust, amely egyet jelent az örömmel, az egészséggel és a boldogsággal. Széles, különböző ásványvizeket, alkoholmentes italokat, üdítőket és jegesteákat felvonultató kínálatának köszönhetően az 1899-ben alapított Sanpellegrino S.p.A az olaszországi üdítőszektor vezető vállalata. Meghatározó olasz ásványvízgyártóként a vállalat mindig is elkötelezett támogatója volt a víz védelmének, éppen ezért felelősségteljesen és szenvedélyesen dolgozik, hogy ezt a forrást megőrizze, jövőjét biztosítsa.

Sándor Rodrigo mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló tálja
Sándor Rodrigo mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló tálja
A Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

A versenyről itt találsz bővebb infót >>>

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.