Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Képzeld el, hogy annyi idő alatt, amíg ezt a cikket elolvasod, akár túl is lehetsz a befőzés javán!

Késő tavasz, nyárelő, nyár, nyárutó. Úgy is mondhatnánk: eper, sárgabarack, málna, szilva…

Sok finom, ízletes gyümölcs, amit nem csak természet adta formájukban élvezhetünk, és nem csak nyáron. Mindannyian szeretnénk minél többször, évszaktól függetlenül átélni ezt. Őrizzük meg a nyár kincseit! Befőzésre fel!

Dr. Oetker: Őrizd meg a nyár kincseit!
Dr. Oetker: Őrizd meg a nyár kincseit!

Valljuk be, a házi lekvárra gondolva mindannyiunknak beugrik a kép anyukánkról vagy nagymamánkról, aki a nyári hőségben napokig a tűzhely mellett tevékenykedett, hogy aztán a legtökéletesebb lekvárokat és dzsemeket tölthesse az üvegekbe. Azokért a pillanatokért, amikor apa, gyerkőc, unoka elismerő mosollyal kóstol bele az eredménybe.

Talán a pillanatot is mind fel tudjuk idézni, amikor végre megértettük, mi is a dunsztolás szó jelentése.

Nos, ez utóbbit mostantól el is felejthetjük…

A Dr. Oetker Dzsemfixeivel alapanyagtól függően elegendő 1-3 percig zubogva forralni a gyümölcsöt. Többféle termék közül választhatunk, annak megfelelően, hogy szilva, más gyümölcs befőzése vagy éppen sütésálló lekvár készítése a cél. De leemelhetjük a boltok polcairól a Dr. Oetker Befőzőcukrok valamelyikét is, amelyek komplett megoldást jelentenek, hiszen a tasak mindent tartalmaz, amire a befőzéshez szükség lehet.

A Dr. Oetker nem csak széles termékkínálatával, hanem inspiratív ötleteivel is hozzájárul a befőzés sikeréhez. Különleges és hagyományos receptekért, dekortippekért, tanácsokért mindenképpen érdemes ellátogatni a http://befozok.hu/ oldalra.


A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.