Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a mézzel, hozzáadjuk az apróra vágott narancshéjat és a szalalkálit. A masszát kétfelé osztjuk.
Az egyik részbe belekeverjük a kakaót, rumot, a búzadara felét és a kemény habbá vert tojásfehérje felét.
A másik részhez adjuk a darált diót, a maradék tojáshabot és a grízt.
A kétféle masszát váltakozva belerétegezzük egy kerek tortaformába, és forró sütőben közepes tűznél kisütjük.
Ha kihűlt, kettévágjuk, és megtöltjük az áfonyalekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.