Elkészítés: A filéket kissé ellapítjuk, sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig pihentetjük. Az almát és a barackot megmossuk, a gyümölcsöket félbevágjuk, az almából a magházat, a barackból a magot eltávolítjuk, majd héjastól gerezdekre vágjuk. A pihentetett filékre rakunk mindkét gyümölcsből, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és a húsokat piros-ropogósra sütjük, kevés vizet (vagy almabort) aláöntve és a leveskockát hozzáadva puhára pároljuk. A párolás befejezte előtt 5-10 perccel hozzáadjuk a megmaradt gyümölcsöket is.
Önmagában vagy kedvenc köretünkkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.