Elkészítés: A halat szeletekre vágjuk. Ciromlével meglocsoljuk, besózzuk, borsozzuk, azután 30 percre hűtőszekrénybe helyezzük.
Fél óra múlva megforgatjuk lisztben a csukát, és forró olajban megsütjük.
1 almát félreteszünk, a többit meghámozzuk, lereszeljük. Összekeverjük tejföllel és porcukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük.
Egy kivajazott tálba beletesszük a haldarabokat, ráöntjük a szószt. 180 C-fokon kb. 25-30 pecig sütjük. Tálaláskor almadarabokkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.