Elkészítés: Az almát a cukorral és 7 dl vízzel odatesszük főzni. Megvárjuk, míg jól megpuhul. Addig amíg az alma fő, egy zománcozott tepsibe lerakunk egy sor kekszet. A 3 csomag pudingport elkeverjük a 3 dl vízzel és a 4 kávéskanál zselatinnal. Ha az alma jól megpuhult, a pudingporos masszát hozzákeverjük, és jól elkeverjük. Megvárjuk amíg rottyan egyet. Utána levesszük a gázról, és forrón rárakjuk a tepsiben lévő kekszekre. A tetejére megint kekszet rakunk (úgy ahogy az alján). Hidegre tesszük. A tetejére tehetünk csokimázat. Ha kihűlt, a keksz mentén szeleteljük.
2025.02.12.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.