Elkészítés: Egy közepes méretű tepsi aljára szórunk 10 kanál kristálycukot úgy, hogy belepje a cukor a tepsi alját. Erre ráhelyezzük a cikkekre vágott almát, ráaprítjuk a margarint. Sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg a cukor elolvad és az alma megpuhul. Célszerű egyszer megforatni az almát. Közben elkészítjük az 5-6 tojásos piskótát a szokott módon. Én először a tojásokat verem fel a cukorral, majd hozzáteszem a lisztet. A piskótát az almára öntjük, és visszatesszük a sütőbe. Ha megsült, kivesszük, és egy csésze forró tejjel leöntjük. Ha kihűlt, tálcára borítjük. Tejszínhabbal is kínálhatjuk, de anélkül is finom édesség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.