Elkészítés: Az almát lereszelve, megcukrozva egy nagyobb edénybe teszem főzni, vizet csak fél decit öntök alá, és lassú tűzön kb. 10 - 15 percig főzöm. Közben a tortaforma alját kirakom a babapiskótával. A megmaradt vízben elkeverem a pudingporokat, és lassan kevergetve az a almához öntve puding sűrűségűre főzöm. A tűzről levéve lassan ráöntöm a babapiskótára, és hagyom kihűlni. Díszíthetjük tejszínhabbal. (Esetleg kóstoljuk meg az almát, aki nagyon szereti az édeset, meg is cukrozhatja.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.