Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, hosszában kettévágjuk, befűszerezzük. A paprikát megmossuk, húsát vékonyra szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, mindkét oldalukon 2-2 percig sütjük benne a húsokat. Kivesszük. A visszamaradt olajra tesszük a paprikákat, az újhagymát. Pirítjuk 2-3 percet, rátesszük a mogyorót, a mogyoróvajat, és 3 dl vizet adunk hozzá. Felforraljuk. Amikor forr, megsózzuk, visszahelyezzük a húsokat, és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, még 2-3 percig forraljuk, majd tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 500 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.