Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, hosszában kettévágjuk, befűszerezzük. A paprikát megmossuk, húsát vékonyra szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Elkészítés: Nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, mindkét oldalukon 2-2 percig sütjük benne a húsokat. Kivesszük. A visszamaradt olajra tesszük a paprikákat, az újhagymát. Pirítjuk 2-3 percet, rátesszük a mogyorót, a mogyoróvajat, és 3 dl vizet adunk hozzá. Felforraljuk. Amikor forr, megsózzuk, visszahelyezzük a húsokat, és 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, még 2-3 percig forraljuk, majd tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag köret nélkül: 500 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.