Elkészítés: A tejleveshez egy lábasban vajat olvasztunk, ebben kissé megpirítjuk a lisztet, majd felengedjük a tejjel. Kevés sóval, esetleg fehér borssal ízesítjük. A gombócokhoz felteszünk másfél liternyi sós vizet forrni. Közben a hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a zsíron megpirítjuk. Hozzákeverjük a kukoricalisztet. Esetleg kevés levest is gyúrhatunk hozzá, hogy jó lágy legyen. A forró vízbe féltojásnyi gombócokat szaggatunk. Amikor feljön a víz tetejére, akkor kiszedjük. Az elkészült gombócokat a tejlevesbe helyezzük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.