Előkészítés: A csirkemájat megmossuk, hártyáitól megtisztítjuk, szétvesszük a két darabot, és száraza töröljük. Az aszalt szilvát annyi vízbe tesszük, amennyi ellepi. Felforraljuk, majd leöntjük a levét, hagyjuk hűlni.
Elkészítés: A májakat fél-fél szalonnaszeletbe betekerjük. Kevés borssal megszórjuk. A nyársakra váltakozva feltűzdeljük a szalonnás batyucskákat és az aszalt szilvát. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a nyársakat, és közepes tűzön mindkét oldalukat piros ropogósra sütjük, kb. 10 perc alatt.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 415 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.