Elkészítés: A fagyasztott libamájunkat kíméletesen felengedtetjük, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk (a máj hosszanti irányára merőlegesen). A szeleteket üvegtálba tesszük. 8 szem dió belét durvára törjük, pohárba rakjuk, 2 percig mikrohullámú sütőben melegítjük. A tejet kitöltjük egy edénybe, beletesszük a diót, az őrölt feketeborsot, a tokaji aszút, majd elkeverve a libamájszeletekre öntjük, lefedve hűtőbe tesszük, 2 óra ideig állni hagyjuk.
A mazsolás-diós burgonyapüréhez a burgonyát meghámozunk, vékony szeletekre vágjuk, a mazsolával egybefőzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, lefedve félretesszük. A sütéshez a tokaji aszút serpenyőben felforrósítjuk (10-15 perc). A forró asszúhoz keverjük az olajat, egybeforrósítjuk. A májról minden diót leszedünk, és megpirítjuk az aszús olajban, ha megpirultak, a főtt krumplihoz adjuk. A krumplit vajjal és ízlés szerint sóval kikeverjük, majd vajjal kikent teáscsészébe töltjük, formázva kistányérokra helyezzük.
A májat az aszús olajban készre sütjük, a krumplipüré köré rendezzük, pirítóssal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.