Elkészítés: Előveszünk egy nagyon jól záródó műanyag edényt, aminek az aljára kettétörve elhelyezzük laposan a babapiskótákat. A piskótákra vékonyan teszünk egy sor tejfölt, majd a meggyszemeket. Majd ismét jönnek a piskóták, a tejföl és a meggyek. A tál tetejét tejföllel zárjuk. (Édesszájúak tehetnek a sorok közé egy kis vaníliás cukrot.) Az edényt jól lefedjük, szinte vákumosan (én még folpackba is be szoktam tekerni), majd berakjuk egy-két napra a hűtőbe. Eredményként enyhén joghurtós ízű, puha, piskótás sütit kapunk, amit tejszínhabbal díszíthetünk, de enélkül és cukor nélkül is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.