Elkészítés: A csirkemellet vékonyra szeleteljük, enyhén sózzuk, borsozzuk, majd 1-1 májat a hússzeletek közepére helyezünk, feltekerjük, és 1-1 szelet baconbe göngyöljük.
Egy tepsi aljára ételízesítőt szórunk, majd a tekercseket szépen egymás mellé helyezzük. Kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, lefedjük alufóliával, majd előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és addig sütjük amíg a bacon ropogósra pirul.
Párolt rizzsel, burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.