Elkészítés: A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, majd a forgóknál kettévágjuk. A húst sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel és cayenne-i borssal megszórjuk.
A szárnydarabokat mérettől függően fél vagy egész szelet baconbe tekerjük, és tepsibe tesszük. Pici vizet öntünk alá, és előmelegített sütőben lefóliázva 40-50 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és a sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.
Köretnek főtt-sült burgonyát készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.