Elkészítés: Megmosom a húst és kiklopfolom, borsozom, lisztben megforgatom. A serpenyőbe kevés olajat hevítek, és a lisztes karajt megpirítom.
Közben felaprítok 1 fej hagymát, a gombát is megpucolom, felszeletelem nagyobb darabokra. Olajat hevítek, és a hagymát megpirítom, majd hozzáadom a gombát is. Mikor már majdnem kész, meghintem pirospaprikával, aztán tejszínnel felöntöm. Itt lehet fele-fele arányban tejföllel is felönteni, még kellemesebb lesz az íze. Jól felforralom, hogy besűrűsödjön, megkóstolom, ha kell, ízlés szerint sózom, borsozom.
Köretnek rizst ajánlok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.