Elkészítés: A csokoládét gőz felett megolvasztjuk. A banán felét egy tálba tördeljük, hozzáöntjük a tejet és a megolvasztott csokit, összemixeljük.
Egy másik tálban habbá verjük a tejszínt a habfixálóval, ízlés szerinti porcukorral (nem kell sok, mert édes a banános rész), és hozzákeverjük a mascarponét is.
Egy nagyobb tálban (vagy akár közepes tepsiben, mert elég sok jön ki belőle) lerakunk egy sor piskótát, erre kanalazunk a két krémből úgy, hogy váltakozzanak. Erre következik egy sor felkarikázott banán (nem kell túl sűrűn), majd megint piskóta-krém-banán. Ha maradt ki piskóta, lehet díszíteni vele a tetejét, én állatka formájú kekszeket nyomkodtam bele, és megbolondítottam egy kevés karamella öntettel.
Néhány óra hűtés, míg összeáll és megpuhul a piskóta, és falható! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.