Elkészítés: A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és az alsó 2 négyzetet megkenjük tojásfehérjével, és úgy ragasztjuk össze őket. Ezt követően muffinformába tesszük az összeragasztott lapokat, és forró sütőben zsemleszínűre sütjük (kb. 3-4 perc).
A mascarpone krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot és a vaníliás krémport, majd jól elkeverjük. A tejszínt kemény habbá verjük, és fokozatosan adagolva a krémhez adjuk.
Ezt követően a krémet a kosárkákba töltjük, és a darabokra vágott barackkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.