Elkészítés: Előző este döntsük el, hogy másnap kint sütögetünk... Keljünk vidáman és tettre készen!!! :-) Ez nálam általában szombat... Reggel megmosom, szárítom, szeletelem, bepácolom a csirkemellfiléket.Bőségesen bekenem a fűszerkeverékkel, kevés sóval, egy zárható műanyag edénybe rétegezem, és minden sort lelocsolok olajjal. Fedél lezár... és pihennek a húsok estig.
Sütés előtt 1 órával héjában megfőzöm a krumplikat, majd srégen felszelem kb. 1 cm-es karikákra, és befűszerezem őket is (ezt már nem olajozom!)
A tűz ellobogását kivárva a vastálcát beolajozom, és rápakolom a filét és a krumplit, a fűszeres olajat is ráborítva. 20 percig sütögetjük meg-megforgatva, kinek milyen pirosra van gusztusa...
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.