Elkészítés: Forrásban lévő sós vízben megpároljuk a kölest, leszűrjük, szitán lecsepegtetjük. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, összekeverjük a kölessel, a megmosott és összevágott bazsalikomlevelekkel, a tojássárgákkal, kevés sóval.
A pulykaszeleteket megmossuk, hártyáit leszedjük, és vékony szeletekre klopfoljuk. Besózzuk, borssal meghintjük, és egyenletesen elterítjük rajta a kölesmasszát. A szeleteket feltekerjük, és egy fogpiszkálóval átszúrjuk. Forró olajban megsütjük, és fedő alatt 10 percig pároljuk, majd tálra szedjük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt lében elkeverjük a krémsajtot, felengedjük a tejjel, és sóval, borssal fűszerezzük. A tekercseket szeletekre vágjuk, a mártást mellékanalazzuk, és egyben főtt, bazsalikommal megszórt apró burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.