Elkészítés: A csirkemellet ledaráljuk, befűszerezzük (só, bors), beleütjük a tojásokat, és diónyi gombócokat formázunk.
A hagymát apróra vágva üvegesre dinszteljük, beletesszük a felaprózott gombát, ízesítjük (só
bors, pirospaprika). Felöntjük vízzel és, ha jól felforrt, belerakjuk a megformázott gombócokat, és 20-25 percig lassú tűzön főzzük. Az elpárolgott lét kevés vízzel pótoljuk úgy, hogy bőven legyen szaftja.
Nokedlivel vagy kakastaréj tésztával tálaljuk. Aki szereti, tejfölt is tehet rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.