Elkészítés: A csirkét feldarabolom, sózom, borsozom. A birsalmát meghámozom, cikkekre vágom.
Egy tepsibe beteszem a csirkedarabokat és a birsalmát, kevés olajjal és a citrom levével meglocsolom, valamint a birsalmát is megsózom és borsozom.
A krumplit körömkefével megmosom, egyenként alufóliába csomagolom.
Előmelegített sütőbe alulra beteszem a krumplikat, a tepsire alufóliát teszek és azt is beteszem a sütőbe. Kb. 30 perc múlva megfordítom a krumplikat, a
tepsiről leveszem a fóliát, és készre sütöm a gyümölcsös húst.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.