Elkészítés: A hagymákat összevágom, nem kell nagyon apróra, úgyis elfő, és zsíron/olajon megfonnyasztom, üvegesre pirítom. Rádobom a felvágott paradicsomot és paprikát, és egy kicsit együtt is hagyom őket rotyogni. Ezután pirospaprikát szórok rá, kb. 2 evőkanállal, de inkább érzés szerint. Ezután mehet rá rögtön a kockára vágott hús, mert ha a pirospaprika túl sokáig pirul, akkor keserű lesz. Ha rajta van a hús, felengedem vízzel, hogy ellepje, és beledobom a csíkokra vágott sárgarépát. Ízesítem, sóval, majd ha egy kicsit már rotyogott így együtt, akkor gulyáskrémet adok hozzá. Ha a hús már félkész, hozzáadom a krumplit is, és felöntöm bő vízzel, hogy leveses legyen, úgyis sok vizet elfő. Ezután szintén ízesítem sóval, gulyáskrémmel és egy kis őrölt köménnyel és kb. fél teáskanál Erős Pistával. Ha minden igaz, akkor be fog sűrűsödni, és egy igen ízes gulyáslevest kapunk. Kb. 1 perccel azelőtt, mielőtt levennénk a tűzről, bele lehet dobni a csipetkét, elég neki ennyi idő, mert nem jó, ha túlfő. Bátran lehet használni a fűszereket, igen finom, ízes, sűrű gulyáslevest kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.