Elkészítés: Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk az apróra vágott brokkolit is. Kevés vízzel felöntve fedő alatt pároljuk. Amikor jól megpuhult a brokkoli, ráöntjük a nagy poharas tejfölt. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymás fűszerkeveréket is adhatunk hozzá. Hígítjuk 1-2 dl tejjel, jól elkeverjük, és egy kicsit főni hagyjuk. A végén egy tojást ráütünk, gyors mozdulatokkal elkeverjük (besűrítjük), és pár rottyanás után levesszük a tűzhelyről.
A kész brokkolikrémet a kifőzött penne tésztára öntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és máris fogyaszthatjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.