Elkészítés: Először a besamel mártást készítjük el. A tejet felforraljuk és félretesszük. A vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett, apránként hozzáöntjük. Amikor elkészült, sóval és borssal fűszerezzük, a reszelt sajtot hozzákeverjük. Amikor kissé hűlt, a tejfölt is belekeverjük.
A brokkolirózsákat sós vízben megfőzzük.
A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk. Az egyik lisztes felét megkenjük besamel mártással, 2 szép brokkolirózsát ráteszünk, majd feltekerjük. Ezután tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban, fedő alatt lassan kisütjük. Rizzsel tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.