Elkészítés: A nyers, füstölt combot másfél liter vízben megfőzzük. Amikor kész, kivesszük, és hűlni hagyjuk. A burgonyát megpucoljuk, közepes kockára vágva a hús főzőlevébe tesszük, hozzá a felaprított hagymát és a babérlevelet, és puhára főzzük. Ha sok víz párolog el, kiegészítjük, hogy a másfél liter megmaradjon. Mikor a burgonya megfőtt, kivesszük a babérlevelet, a tűzről levesszük, és az egészet összeturmixoljuk. Amikor teljessen homogén, visszatesszük a tűzre, és belekeverjük a tejfölt, ízlés szerint borsozzuk (nem kell sajnálni belőle ;) ), esetleg sózzuk (bár a hús elég sós), és éppen csak összerottyantjuk 1-2 percig (óvatossan, mert hajlamos leégni). A levest tányérba szedjük, a kockára vágott húst rászórjuk, és apróra vágott snidlingel vagy petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.