Elkészítés: Először a hagymát apró kockákra vágjuk vagy lereszeljük. A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk, majd szintén felkockázzuk (Egyforma méretűre! Minél apróbb, annál hamarabb lesz kész a leves). A petrezselyemzöldet felaprózzuk. A virsliket felszeleteljük karikára. Olajon megpirítjuk a hagymát, majd pirospaprikát szórunk bele, felöntjük vízzel és beletesszük a burgonyát. ízlés szerint megsózzuk. Ezután beletesszük a paradicsomot és paprikát (bevagdosva). Amikor félig megpuhult a burgonya, hozzátesszük a virsliket. Tejfölös vagy tejes habarást készítünk. A levest félrehúzom a tűzről, hozzáadom a tejet. A levessel (folyamatos keverés mellett) felhígítom a habarást, majd amikor elég híg, visszaöntöm a levesbe. Ezután a tetejére szórom a petrelyezsemzöldet. Majd visszateszem a tűzre és pár perc alatt készre főzöm.
Személyes hozzáfűzés: A hozzávalók aránya változhat, ezek csak körülbelüli értékek! Érdemes kipróbálni, mi imádjuk! Zöldségekkel, kolbásszal stb. lehet dúsítani. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.