Elkészítés: A burgonyát nyersen meghámozzuk, megmossuk, és közepes reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, sózzuk, borsozzuk, és alaposan elkeverjük, itt adhatunk hozzá tejet vagy vizet. Sűrű darabos palacsintamasszát képzeljünk el.
Serpenyőben olajat forrósítunk. A masszát egy merőkanállal beleöntjük, elegyengetjük, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Szalvétára tesszük, hogy a felesleges zsírt leitassuk.
Tölthetjük csirkeraguval, salátával, pástétomokkal. Majd félbehajtjuk, tetejére a jól lehűtött (akár fagyasztóba is tehetjük egy órára) Aranyszarvas Szarvasgombás szalonnát vékonyra szeleteljük, és előmelegített, 180 Celsius-fokos sütőben 6–8 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.