Elkészítés: A gombát vékonyra szeleteljük, 2 evőkanál felhevített olívaolajra tesszük. Belenyomjuk a fokhagymákat, borsozzuk, megszórjuk 1 kávéskanál majorannával. 5 percig kevergetjük, majd felöntjük a húslevessel. Felforraljuk, beledaraboljuk a camembert-t. 5 perc forralás után összeturmixoljuk. Megkóstoljuk, ha kell, sózzuk.
A sonkát 4 cm-es darabokra vágjuk, majd 1 evőkanál olívaolajon megpirítjuk. A chipseket a leves tetejére szórjuk tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.