Elkészítés: 1.) A spagetti tésztát forrásban lévő bő sós vízben kifőzzük, a vízhez adjuk az olajat, hogy a tészta ne ragadjon, de kevergetni is kell közben, hogy ne tapadjon össze. Amikor a tészta kellően megpuhult, leszűrjük.
2.) Közben a szalonnát vagy a bacont saját zsírjában közepes vagy kicsit erősebb hőfokon megpirítjuk.
3.) A tejszínt összekeverjük a tojássárgákkal.
4.) A tésztát és a szalonnát összekeverjük, hozzáadjuk a sajtot, a tojásos tejszínt és a zúzott fokhagymát, majd ízlés szerint borsozzuk. Alkalmanként megkeverjük, hogy ne ragadjon le, megvárjuk, amíg a sajt krémmé olvadt, legvégül hozzákeverjük a petrezselymet, és azonnal tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.