Elkészítés: Kevés olívaolajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát. Az amarant kivételével beleszórjuk a magokat, és addig pirítjuk őket, míg az almát megpucoljuk és csíkokra vágjuk. Az almacsíkokat beleszórjuk, és puhára pároljuk. Ehhez pont elég annyi idő, amíg a főtt céklát lehéjazzuk és szintén csíkokra vágjuk. Miután a cékla is belekerült, már hozzáönthetjük az amaratot.
2-3 percig pirítjuk együtt az egészet, ízesítjük kevés szójaszósszal, majd összeforgatjuk az időközben kifőtt tésztával. Már csak a tálalás van hátra!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.