Elkészítés: A csirkét megtisztítjuk, megmossuk és szárazra töröljük. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, a chilit apróra vágjuk. Az olívaolajat elkeverjük a fűszerekkel, az áttört fokhagymával, sóval és az apróra vágott chilivel. Ezzel a páccal alaposan bedörzsöljük a csirkét.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk. A burgonyát sózzuk, borsozzuk és szárnyas fűszerkeveréket szórunk rá, majd tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkét.
A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és a csirkét szép pirosra sütjük. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.