Elkészítés: A darált húst 5 evőkanál chiliszósszal és 1 evőkanál bbq fűszerkeverékkel összedolgozzuk. 5-6 centis golyókat formázunk a húsmasszából, és serpenyőben kevés olajon megsütjük.
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. 2 evőkanál vajjal és 2 deci tejjel pürésítjük. A végén pbelekeverjük a felkockázott, megpirított bacont.
A chilis húsgombócokat a krumplipürével tálaljuk, a krumplipüréhez tejfölt adunk, mert csak úgy az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.