Elkészítés: A tésztához a tojást, a zsírt és a porcukrot jó habosra kikeverjük. A liszthez hozzákeverjük a sütőport is. Ezeket összedolgozzuk, és a kapott tésztát 3 részre osztjuk, kinyújtjuk.
Tepsi tetején világosbarnára sütjük úgy, hogy megkenjük vajjal minden lap sütése előtt.
A töltelékhez a porcukrot és a lisztet kevés tejjel simára keverjük, 3 dl tejjel felengedjük, és felfőzzük. Ha besűrűsödik, levesszük a tűzről és kihűtjük.
A citrom levét, reszelt héját, 15 dkg vajat, 10 dkg porcukrot simára keverünk. A kihűlt krémmel összekeverjük, és megtöltjük vele a lapokat.
A tetejére porcukrot szórunk. Másnapra puhul meg igazán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.