Elkészítés: A csirkehúst közepes kockákra vágjuk. Olívaolajban megpároljuk a felaprított vöröshagymát, az apróra vágott fokhagymacikkelyeket és a friss gyömbért. A húskockákat hozzárakjuk, és kis lángon, fedővel tovább sütjük. A citromlevet, a szójaszószt és egy pohár vizet hozzáöntjük. Az apróra vágott petrezselymet, bazsalikomot, az őrölt gyömbért, a fahéjat és a citromok lereszelt héját hozzákeverjük, sózzuk, borsozzuk. Körülbelül 45 percig lefedve főzzük. Citromdarabokkal díszítve tálaljuk. Mellé natúr rizst kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.