Elkészítés: A tejet egy kevés vízzel felforraljuk.
A tojásfehérjékből és a cukorból kemény habot verünk, s a forró tejbe szaggatjuk, megfőzzük, félrerakjuk.
Az 5 tojássárgáját, a vaníliás cukorral, a pudinggal és a citrom lereszelt héjával csomómentesre keverjük. A felforralt tejet lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a pudingos keveréket, folyamatosan kevergetni kell, nehogy becsomósodjon!
Mikor kissé besűrűsödött, félretesszük, és belerakjuk a fehérje halmokat.
Jól kihűtjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.