Elkészítés: 1. Bekapcsoljuk a sütőt: gáz 160 °C, elektromos: 180 °C.
2. Habosra kikeverjük a tojássárgát a cukorral és a vaníliás cukorral. Keverés közben hozzáadjuk a tejet, a tejszínt és a kukoricakeményítőt.
3. A keveréket egyszemélyes adagokban a tűzálló formákba osztjuk, előmelegített sütőbe tesszük, és 20 percig sütjük.
4. A sütés befejeztével hagyjuk kihűlni, majd 1 órára hűtőbe tesszük.
5. Tálalás előtt bekapcsoljuk a grillsütőt, kivesszük a hűtőből a tálkákat, megszórjuk a tejüket barnacukorral, és betesszük az izzó grill alá pár percre, amíg a cukor karamellizálódik. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.