Elkészítés: A vajat a 3 dkg cukorral és a 2 tojássárgájával jól kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, és a 3 dkg cukorral felvert habot, végül a liszttel, csipetnyip sóval óvatosan elvegyítjük. Ebből 1/2 cm vastagságu palacsintákat sütünk. A narancsok és citrom levét kifacsarjuk, majd átszűrjük, a rumot és a Cointreau-t beleöntjük. A vajat felolvasztjuk a cukorral együtt, belekeverjük a darált diót és a vaníliát. Jó melegen kikeverjük és feleresztjük az elkészített szörppel. Sűrű szitán átnyomjuk. A palacsintákat megforgatjuk benne, négybe hajtva tűzálló edénybe rakjuk, a maradék levet ráöntjük, és forró sütőben átforrósítjuk. Tálalásnál 2 cl rummal körülöntjük és meggyújtjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.