Elkészítés: Hagyományos palacsintát sütünk úgy, hogy a tésztába sütés előtt 1 narancs héját belereszeljük. Nem baj, ha egy kicsit vastagabb palacsinták lesznek!
A mártáshoz a narancslevet összekeverjük a citrom levével és héjával, valamint a likőrrel. Egy serpenyőben a cukrot 1 evőkanál likőrös keverékben felolvasztjuk, és aranybarnára karamellizáljuk. A vajat kockára vágva hozzáadjuk, és addig keverjük, míg teljesen elolvad. Beleöntjük a likőrös keveréket, és addig melegítjük, míg a karamell teljesen megolvad.
A palacsintákat négybehajtjuk és beletesszük a karamelles lébe. Belenyomkodjuk, és 1 percig melegítjük, amíg a mártás forrni kezd. Tányérra rakjuk, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.