Elkészítés: A csirkemelleket kicsit megklopfolom, sózom, saját ízlés szerint fűszerezem. Én oregánóval, fokhagymával szeretem. Kicsit állni hagyom. Közben a tojásból, felaprított újhagymából, gombából rántottát készítek (ne legyen híg). A húst megtöltöm a kész rántottával, feltekerem, és jó szorosan fóliába burkolom. Közepesen forró sütőben készre sütöm (kb. 20-30 perc + 5 perc fólia nélkül, hogy piros legyen).
Kicsit hagyom hűlni, mert tálaláshoz ferdén szeletelve tálalom, és így könnyebb a szeletelés. Burgonyapürével tálalom. Savanyúság vagy bármilyen saláta kíváló hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.