Elkészítés: A csirkét megmossuk, megszárítjuk, felporciózzuk, besózzuk. 3 evőkanál mustárt elkeverünk egy kanál olajjal, sót és őrölt borsot rakunk még hozzá. Az így kapott szósszal bekenjük a csirkedarabokat minden oldalról. Legalább egy órát hűtőben pihentetjük. Kiolajozott tepsibe rakjuk, megszórjuk zsemlemorzsával, 1 dl vizet öntünk alá, és előmelegített sütőben egy órát sütjük. Sütés közben időnként megöntözzük a lecsurgó pecsenyelével, ha kell, még pici vizet is önthetünk alá. Krumplipürével, rizzsel, befőttel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.