Elkészítés: A vajat a liszttel morzsoljuk el, adjuk hozzá a cukrot, a tojást, a vaníliarúd kikapart belsejét és a sütőport. Gyúrjuk jól össze. A tészta 3/4 részével béleljük ki a tortaformát, nyomjuk jól az edény falához, és 180 fokon süssük elő 10 percet. Vegyük ki, és szórjuk bele a cukros diót, kenjük meg jól a fanyar ribizlilekvárral, majd nyújtsuk ki a maradék tésztát, és szaggassunk belőle csillagokat. Ezekkel fedjük a süti tetejét, kenjük meg tojássárgájával, és tegyük vissza sülni még 20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.