Elkészítés: A csirkét megmosom, kettévágom, kívül-belül sózom, borsozom. A szalonnát csíkokra vágom, megspékelem vele a csirkét.
Egy teflon tepsit kibélelek szalonnával, erre jön egy sor felkarikázott hagyma. Ráteszem a csirkét, a megspékelt felével felfelé. A tejfölt elkeverem a borral és a szerecsendióval, egyenletesen elosztom a csirkén. Végül meglocsolom egy kis olajjal, és kevés zsemlemorzsát szórok rá. Fél órát 180 fokon lefedve, majd kitakarva grill fokozaton világosbarnára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.