Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma granulátum, zsálya), és kisütjük kis olajban úgy, hogy kicsit megpiruljon és jól átsüljön, nem baj, ha kicsit száraz lesz.
Az avokádókat meghámozzuk, kivesszük a magját és felkockázzuk, ráfacsarjuk a fél lime levét, hogy ne barnuljon meg. Befűszerezzük (só, bors, szerecsendió, koriander, őrölt kömény) és összekeverjük, majd állni hagyjuk 10 percet.
A szárított paradicsomot egy palacsintasütőbe tesszük, a paprikákat felkockázzuk, és közepesnél nagyobb lángon kicsit megpirítjuk a szárított paradicsom saját olajában, hogy a széle megbarnuljon kicsit. Amikor kész, levesszük a tűzről, és óvatosan hozzákeverjük a fűszeres avokádót.
Kurkumás rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.